Word błąd odzyskiwania
Witam wszystkich powiem szczerze że pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło,a mianowicie,gdy pisze moja dziewczyna swoją pracę licencjacką za pomocą Worda na komputerze stacjonarnym to po pewnym czasie wyskakuje okienko,w ktorym jest opcja do zaznaczenia czy odzyskać dane.Nawet jesli będzie ta opcja zanaczona i okno zostanie zamknięte to po ponownym otwarciu tego samego pliku część a nawet większość nie jest zapisana.Przy wyświetleniu tego okna nic nie można zrobić,ani zapisać dotychczasowej pracy,ani zamknąc pliku.Najlepsze teraz,na pendrivie przenioslem jej pracę na swojego laptopa,wszystko było do czasu,gdy problem znow się pojawił.Na komputerze stacjonarnym okno odzyskiwania wyskakiwało zawsze gdy chciałem poprawic jeden wyraz (z "dna" na "dnia"),kursor za kazdym razem byl między literą "n" i "a" gdy wpisalem "i" to Word odrazu się zawieszał i wyskakiwało okno opisane wyżej.Na laptopie z kolei chciałem poprawić liczbę "13 000",chcialem skasować spację między "13" a "000" i sytuacja się powtarzała jak wyżej.Żeby tego było mało to na Open Office dzis taka sama sytuacja mi się powturzyła,czy ktoś miał taki problem i potrafi go rozwiązać?Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki.
Ostatnio edytowane przez kcuzan ; 13.05.2008 o 23:19.
|