Odp: Packard Bell po przeróbkach
Witam bardzo proszę o pomoc.Po przeczytaniu tych wskazówek odnosnie odblokowania Packard Bell ja mam 420 model, naprawde wszystko to prawda co i jak zrobić tak właśnie wykonałem i wszystko ok odblokowałem windowsa dodałem 3 dodatkowe przyciski w prowadziłem j,polski jak kolega opisał ,bardzo dziekuje za wszystko pełen szacunek bo naprawde wszystko działa.Ale zrobił mi się problem nie wiem coś sie zaczeło dziać z baterią mam ten Packard Bell 420 niecałe 2 lata mało używany,ale po tych wszystkich przeróbkach super wszystko smigało,lecz na drugi dzień włączyłem i nagle załadowało się wszystko i zacieło żaden przycisk nie reaguje ,a bateria cały czas miga na czerwono jak by była rozładowana,więc naładowałem dobrze około 2 godzin,ale gdy włączyłem znowu i nadal to samo się dzieje załadowało się pojawiły się ikonki wszystkie nacisnołem ikonke odsłaniającą windows i znowu tak samo zaciął się bez reakcji i bateria znowu zczęłą migać mam wrażenie jakby coś blokowało ładowanie albo co innego.Ponowne resetowanie nic nie dało czy możliwe że bateria się wykończyła, czy coś się z windowsem złego dzieje prosze o pomoc i dziękuje jeszcze raz
Ostatnio edytowane przez franko1 ; 01.03.2009 o 21:27.
Powód: Poprawienie opisu
|