Wróć   polish:Elite:board > komunikacja > komórki > Co wybrać - opinie i porady
Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd

  #1 (permalink)  
Stare 04.06.2013, 23:28
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jun 2007
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Jaki Smartfon wybrać???

Witam
Mam do wyboru:
Sony Xperia™ J
Sony Xperia™ E
LG Swift L9 (P760)
Sony Xperia™ P
Apple iPhone 4 8 GB
HTC One SV
HTC Windows Phone 8S by HTC
LG PRADA 3.0 od LG
Nokia Lumia 820
Samsung Galaxy S III mini (I8190N)
Samsung Galaxy S (I9000) ( 59 zł)

Proszę o poradę.

Wojtek

  #2 (permalink)  
Stare 04.06.2013, 23:38
Junior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2012
Postów: 7
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

ja ci radze Apple iPhone 4 8 GB albo HTC One SV

  #3 (permalink)  
Stare 05.06.2013, 08:45
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jun 2007
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

a może ??
LG Swift L9 (P760)

Zależy mi na bateri ( nie chce codzienie ładować tel.)
duży ekran
ładne zdjęcia
itp

  #4 (permalink)  
Stare 14.08.2013, 16:56
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2013
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

Można dyskutować o przewagach iPhone'a nad innymi telefonami, ale jego wartość oraz renoma otwierają przed użytkownikami dodatkowe możliwości, jak chociażby łatwiejszy dostęp do pożyczki pod zastaw

MoneyGo.pl, czyli pierwszy w pełni internetowy lombard udziela pożyczek pod zastaw sprzętu tylko marki Apple właśnie. Oczywiście - jest to rozwiązanie doraźne, ale bezpieczne, a finansowo korzystniejsze niż np. chwilówki (wystarczy porównać oprocentowanie - można to zrobić, korzystając z kalkulatora na stronie MoneyGo).

Dlaczego w pełni internetowy? Bo wycena odbywa się on-line, bez konieczności wysyłania sprzętu - wystarczy opis.

To jeszcze jeden - drobny ale ciekawy - kamyczek do ogródka argumentów przemawiających za Applem. Pozdrawiam wszystkich userów!!
__________________
http://www.MoneyGo.pl - bezpieczne pożyczki pod zastaw, przez internet!!

  #5 (permalink)  
Stare 14.08.2013, 18:06
Avatar Ariul
Member
 
Zarejestrowany: Aug 2013
Skąd: z Liberty City
Postów: 74
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

Jakbym był na twoim miejscu wybrałbym LG Swift L9 albo Iphona.To zależy już od cbie jaki system bardziej lubisz andka lub IOS.

  #6 (permalink)  
Stare 15.08.2013, 19:04
Junior Member
 
Zarejestrowany: Feb 2013
Postów: 3
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

Bierz iPhone! Android jest niestabilny i są z nim same problemy. iPhone był jest i będzie najlepszy, tylko polecam zainwestować w min. 16 GB

  #7 (permalink)  
Stare 15.08.2013, 19:26
Avatar reyden1982
Senior Member
 
Zarejestrowany: Sep 2008
Postów: 8 150
Postów w giełdzie: 10
Domyślnie Odp: Jaki Smartfon wybrać???

Miałem kilka telefonów na Andku i jakoś niestabilności nie uświadczyłem .

Owszem aby ten OS działał płynnie to dobrze aby fon miał CPU rdzenie i 512+ MB ram , ale nawet na jednordzeniowcu daje radę tylko trzeba wgrać custom roma i śmiga .

Większych problemów też nie mam - bateria w każdym z telefonów trzyma bardzo długo , GPS-a nie używam , do słuchania muzyki mam mp3 choć wbudowane w telefony odtwarzacze dają radę .

IP nigdy nie był i nie będzie najlepszy - to telefon dla snobów z bebechami przed kilku lat i z systemem przypominającym WP7/WP8 tzn. stabilny ale przesadnie zamknięty .
Odpowiedz

Szybka odpowiedź
Antispam, complete the task: 
 
Wiadomość:
Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BBCode jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post/autor
Jaki internet polecacie? Jaki internet wybraĆ? Jaki najlepszy? kamil199310 sieci 11 04.03.2014 09:20
Zasilacz - jaki wybrać sebastianbow2 zakup/wymiana podzespołów 2 28.11.2012 22:43
[Telefon] Co wybrać do 500-600zł (nowy, smartfon) slavoo123 Co wybrać - opinie i porady 0 20.01.2012 21:58
Jaki pakiet 3w1 czyli internet, telefon i telewizja - jaki wybrać tanooo sieci 3 07.03.2008 04:16
jaki wybrać?? moniat opinie i informacje 2 07.06.2007 16:22


Wszystkie czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polskie wsparcie vBulletin
1412194678

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345