![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
| dyskusja o grach - Xbox 360 kłopoty z przejściem danego etapu, recenzje, opinie |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Kupiłem sobie Guitar Hero i w trakcie przechodzenia gierki natrafiłem na mały problem ![]() Mam w części drugiej piosenek takie coś jak Guitar Battle vs Tom Morreno(czy jakoś tak) Grałem to chyba 10 razy albo więcej i cały czas przegrywam. Co tam trzeba zrobić by wygrać. Zdobywa sie tam jakieś pioruny, nutki i co one dają i co to są takie w ksztrałcie stożka nuty??(normalne "nutki" są okrągłe żołty czerwony niebieski itp) pzdr Filip |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
jak je zdobedziesz to uzyj je jak star powera tzn podnoszac gitare w gore, wtedy boss (jeszcze 2 innych jest) zacznie kusic, jak spadnie mu ROCK do zera - wygrasz, jezeli Tobie - przegrasz ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
jak zdobedziesz jakis znaczek to strzalke w bok wciskasz( jak grasz na padzie) i przeciwnikowi cos sie dzieje, np trzesie ekran, zmienia mu sie poziom trudnosci, czy zmienija strony, zalezy od powera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
najlepiej poczekaj jak zdobedziesz tego wiecej i pusc kilka naraz bo zeby go pokonać to jemu musi sie jego rock skonczyć ten pasek co od czerwonego do zielonego jest
|
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|