Wróć   polish:Elite:board > webmaster > hosting
hosting serwisy, domeny, ceny

Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd

  #1 (permalink)  
Stare 30.01.2007, 00:12
Member
 
Zarejestrowany: Aug 2005
Skąd: Wielkopolska
Postów: 52
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie nazwa.pl - wasze opinie

Witam!
Mam zamiar kupić serwer Active + domenę .com w firmie NetArt, czyli w serwisie nazwa.pl. Ciekaw jestem opinii użytkowników bo strasznie tanio mają. Kto ma tam serwer lub domenę proszę o opinię.

  #2 (permalink)  
Stare 30.01.2007, 01:55
Avatar mboy
Member
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Skąd: Hawaii, HI
Postów: 75
Postów w giełdzie: 9
Thumbs up Odp: nazwa.pl - wasze opinie

tanio to mają w webd.pl .... mam jzu od 2 lat i spoko... jak za taką cenę

  #3 (permalink)  
Stare 30.01.2007, 07:16
Member
 
Zarejestrowany: Aug 2005
Skąd: Wielkopolska
Postów: 52
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Ale mnie nie interesuje oferta webd.pl tylko nazwa.pl!

  #4 (permalink)  
Stare 30.01.2007, 18:39
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Postów: 188
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Polecam [USUNIĘTO]

UNK: Jakiekolwiek linki do innych for zamieszczamy tylko i wyłącznie w dziale reklama ( ew. tutaj można później podać linka do tamtego tematu ).
__________________
Harry Potter

  #5 (permalink)  
Stare 31.01.2007, 00:32
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Postów: 20
Postów w giełdzie: 3
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Jak na transfer roczny, a nie miesięczny - mają dość drogo. Jednak IMO są jednym z lepszych rejestratorów domen (dodatkowo nie publikującym wszystkich danych osobowych klienta w Internecie).

  #6 (permalink)  
Stare 31.01.2007, 00:51
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Postów: 188
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Cytat:
Napisał prodigy Zobacz post
Jak na transfer roczny, a nie miesięczny - mają dość drogo. Jednak IMO są jednym z lepszych rejestratorów domen (dodatkowo nie publikującym wszystkich danych osobowych klienta w Internecie).



Zawsze można poprosić firmę u której ma się zakupioną domenę o zastrzeżenie informacji. W nazwa.pl nie pasuję mi to że gdy coś się im nie spodoba od razu mówią "papa", nie zadają zbyt wiele "zbędnych" pytań. Ale admin jest miły
__________________
Harry Potter

  #7 (permalink)  
Stare 31.01.2007, 18:18
Member
 
Zarejestrowany: Aug 2005
Skąd: Wielkopolska
Postów: 52
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Właśnie dokładnie przeczytałem regulamin promocji "serwer za 50zł". Okazuje się że w promocji kupujemy serwer na pół roku(6 miesięcy!). Czyli jednak promocja na serwer nie jest zbyt korzystna. Na domonę za 10zł jest w porządku :]

  #8 (permalink)  
Stare 03.05.2009, 15:55
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2008
Postów: 5
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

nazwa.pl błędy i wpadki:
- w tym tyg strona nazwa.pl i wszystkie strony ich klientow padły po raz 2gi, dzonie na alarmowy do admina i zazyczaj po 10-20 min wraca do normy ale zgloszen ma duzo- cala polska wiec rowniez polecam zapisanie nr alarmowego - przyda sie 501-236-236 admin netart
- limit polaczeń - jesli masz stropne ktora ma duza ogladalnosc to nie pociagnie, mysle tu o 2.000 odiwedzin dziennie, transfer niby duzy ale limit zrogbili w polaczeniach nie opisujac tego w ofercie tylko w "zabezpieczeniach serwera" ze to niby dla naszego dobra i ich
- brak mozliwosci koiowania plikow i katalogow z panelu admina
- brak mozliwosci wykonywania automatycznych kopii na serwerze
- serwer jest na 6 mc, kupilem myslac ze na rok - jak wiekszosc ktora niedoczytała szczegółów - moj błąd - ich kąbinacja
- przeniesienie domeny do innej serwerowni: zapłaciłem 100zł kary umownej o ktorej równiez niewiedzialem, bo mialem niby promocje
- niby domena jest tania ale przedluzenie jej kosztuje az 122zł - najdrozej na rynku serwerów "popularnych"


plusy:
- konsultant przez 7 dni w wyznaconych godzinach: telefoniczny i czat
- no limit na bazy danych, @, ...
- duzy transfer roczny

Podsumowując:
NIE POLECAM - KUP A BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ (chyba ze do zastosowań testowych lub amatorskich to moze byc)

  #9 (permalink)  
Stare 28.12.2010, 03:50
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2010
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Cytat:
Napisał przem997 Zobacz post
nazwa.pl błędy i wpadki:
- w tym tyg strona nazwa.pl i wszystkie strony ich klientow padły po raz 2gi, dzonie na alarmowy do admina i zazyczaj po 10-20 min wraca do normy ale zgloszen ma duzo- cala polska wiec rowniez polecam zapisanie nr alarmowego - przyda sie 501-236-236 admin netart
- limit polaczeń - jesli masz stropne ktora ma duza ogladalnosc to nie pociagnie, mysle tu o 2.000 odiwedzin dziennie, transfer niby duzy ale limit zrogbili w polaczeniach nie opisujac tego w ofercie tylko w "zabezpieczeniach serwera" ze to niby dla naszego dobra i ich
- brak mozliwosci koiowania plikow i katalogow z panelu admina
- brak mozliwosci wykonywania automatycznych kopii na serwerze
- serwer jest na 6 mc, kupilem myslac ze na rok - jak wiekszosc ktora niedoczytała szczegółów - moj błąd - ich kąbinacja
- przeniesienie domeny do innej serwerowni: zapłaciłem 100zł kary umownej o ktorej równiez niewiedzialem, bo mialem niby promocje
- niby domena jest tania ale przedluzenie jej kosztuje az 122zł - najdrozej na rynku serwerów "popularnych"


plusy:
- konsultant przez 7 dni w wyznaconych godzinach: telefoniczny i czat
- no limit na bazy danych, @, ...
- duzy transfer roczny

Podsumowując:
NIE POLECAM - KUP A BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ (chyba ze do zastosowań testowych lub amatorskich to moze byc)
UWAGA!!! NAZWA TO KRĘTACZE i NACIĄGACZE!!!
-program partnerski to oszustwo - nie uznaja polecen i nie podaja przyczyn! W efekcie nie otrzymujesz punktow, ktore Ci sie slusznie naleza!
-transfer domen to horror! W dobie internetu, firma internetowa wysja je... UWAGA! POCZTA!!! Nie dosc, ze opoznia to strasznie caly proces to potem czeka Cie jeszcze zmudne reczne wklepywanie kodow!
-Support to totalni ignoranci! Nie odpowiadaja na pytania, nie proponuja rozwiazan problemow. Nawet dlugoletni klient jest smieciem.
-Zakopane w kilku regulaminach skomplikowane warunki handlowe.
UWAZAJCIE!

  #10 (permalink)  
Stare 28.07.2011, 11:30
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jun 2011
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Arrow Odp: nazwa.pl - wasze opinie

Jednak internet to świetne narzędzie do wpływania na negatywne zachowania niektórych firm, polityków itd. Widać Nazwa.pl wzięła do serca sobie złe opnie i się pozmieniało bardzo dużo na dobre. Od ponad roku korzystam z usług nazwa.pl . Zawsze na zasadzie graficznych kodów rabatowych. Mam tam prawie wszystkie moje strony i wszystkie domeny. Dzięki ich genialnie skonstruowanemu programowi afiliacyjnemu (nie mylić z programem partnerskim ) nie zapłaciłem ani złotówki za ich usługi. I nie przesadzam. Ani złotówki. Jeszcze jakiś czas temu była promocja na pół roku za darmo. W home.pl teraz niby jest taka promocja ale tam nie płacisz za pierwsze pół roku ale z tego co wiem musisz wykupić od razu tą drugą płatną połówkę roku. A w nazwa.pl dostawałeś serwer na pół roku i jak minęło to mogłeś przedłużyć albo nie zapłacić.
Program afiliacyjny z graficznymi kodami rabatowymi nazwa.pl jest ekstra . Wystarczy dać ich banerek na stronę. Jak już ktoś przystąpi do nazwa.pl to polecam przyjrzeć się programowi afiliacyjnemu, bo ich partnerski program to rzeczywiście nic ciekawego. Jak chcecie bardzo tanio skorzystać z ich usług to na początek warto wyszukać sobie w Googlach "graficzny kod rabatowy nazwa.pl" . Jest tego sporo w necie.
__________________
kod rabatowy nazwa pl
Odpowiedz

Tagi
netart, nazwapl, com, active, opinie

Szybka odpowiedź
Antispam, complete the task: 
 
Wiadomość:
Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BBCode jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post/autor
Neostrada 1 MB - wasze opinie luk984 sieci 51 24.07.2012 15:28
Peer Guardian-wasze opinie Pitbull Killah bezpieczeństwo i anonimowość 17 28.01.2010 00:09
Nokia 5100-Wasze opinie alex007 komórki 1 01.02.2008 17:15
Prosze o wasze opinie.. muko komórki 2 24.07.2006 22:26


Wszystkie czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polskie wsparcie vBulletin
1418961436

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327