Wróć   polish:Elite:board > dyskusja > motoryzacja > opinie i informacje
opinie i informacje ...na temat auta/motocykla/części oraz pomoc przy zakupie, sprowadzeniu

Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd

  #1 (permalink)  
Stare 05.02.2013, 23:16
Junior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Auto na poczatek

Czesc
Za niedlugo bede zdawał na prawko. Chcialbym sie Was poradzic jakie autko na poczatek byłoby dobre. Najlepiej w gazie 5 drzwi malo awaryjn i oszczedne w spalaniu reszta wyposarzenia mile widziana choc nie koniecznie. budzet wynosi 5000 choc wzrosnie moze jeszcze z 2000 czyli max 7000zl. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i czas poswiecony dla mnie. Pozdrawiam

  #2 (permalink)  
Stare 10.02.2013, 20:48
Member
 
Zarejestrowany: May 2010
Postów: 90
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Auto na poczatek

Daewoo Lanos - łatwo zagazować, mało awaryjny, tanie części i bardzo dobrze dostępne, małe spalanie. Z taką kwotą pieniędzy spokojnie znajdziesz zadbany egzemplarz.

  #3 (permalink)  
Stare 02.02.2014, 17:46
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2014
Postów: 21
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Auto na poczatek

Również uważam, że Lanos to dobry wybór. Części tanie, zwłaszcza używane. Jak sobie ściągniesz serwisówkę albo kupisz to dużo napraw przeprowadzisz samodzielnie. To są samochody względnie proste. Można trafić czasem egzemplarze 1.4 o mocy 100KM i chyba nawet niektóre mają klimę.
W tym budżecie spokojnie trafisz zadbany egzemplarz i jeszcze ci zostanie trochę szmalu na przeglądy. Jednak ostrzegam, że niektórzy tego auta nie lubią i szydzą z tego pojazdu, dlatego że Daewoo, a ich zdaniem "dełu to firma co robiła telewizory i lodówki, więc nie znają się na samochodach".

  #4 (permalink)  
Stare 02.03.2014, 12:54
Avatar Eurolot
Member
 
Zarejestrowany: Jun 2012
Skąd: Россия
Postów: 52
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Auto na poczatek

Za taką kase wyrwiesz w miarę przyjemną pandę
__________________
Eurolot рекомендую поездку в Россию

  #5 (permalink)  
Stare 09.04.2014, 17:06
Junior Member
 
Zarejestrowany: Apr 2014
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Auto na poczatek

Polecam Renault Clio
Odpowiedz

Tagi
auto

Szybka odpowiedź
Antispam, complete the task: 
 
Wiadomość:
Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BBCode jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post/autor
Auto na poczatek + nauka na prawko arve_lek opinie i informacje 12 16.10.2011 13:45
jakie auto na poczatek za 4500zł? DamianNWD opinie i informacje 75 19.03.2010 17:13
Auto ze sportowym zacieciem na poczatek Roni11 opinie i informacje 17 29.03.2009 16:37
Jakie auto na poczatek ?? Marcinkebi opinie i informacje 3 09.11.2008 22:35
na poczatek Toluvel pytania, problemy, pomoc, instrukcje 4 30.04.2007 09:22


Wszystkie czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polskie wsparcie vBulletin
1406754779

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345