Wróć   polish:Elite:board > multimedia > gry komputerowe > poradniki i recenzje
poradniki i recenzje Poradniki, tutoriale, przydatne instrukcje, recenzje

Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd

  #1 (permalink)  
Stare 23.12.2010, 19:13
Avatar kubasek81
Senior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Skąd: Centrum
Postów: 562
Postów w giełdzie: 3
Domyślnie Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w dowolnym rozdziale

Joł


Wiem że sporo ludzi ma problem z aktywacją pirata gry Two Worlds 2.


Na początek co potrzebne -

Two Worlds 2
KeyGen jakakolwiek wersja ( oczywiście do TW2 )
Kartke papieru i długopis.


To teraz aktywacja.


1. Uruchamiamy grę. Anty wirusa wyłączamy.
2. Gramy aż do końca prologa - wtedy zapyta nas o klucz.
3. Wciskamy ALT + TAB
4. Uruchamiamy KeyGena i klikamy generate
5. Zapisujemy otrzymany kod na kartce papieru
6. Wchodzimy do gry i wpisujemy dany kod. ( najpierw klikamy aktywacje tele. )
7. Teraz otrzymamy kod w grze - zapisujemy go na kartce
8. Znów wychodzimy do pulpitu ( GRA MUSI BYĆ CIĄGLE WŁĄCZONA !!!! KEYGEN TEŻ ) i dany kod wpisujemy w 2 pole KeyGena i klikamy veda coś tam
9. Pojawi nam się kod - zapisujemy go na kartce......
10. Wracamy do gry i wpisujemy otrzymany kod
11. Jeśli wszystko poszło dobrze CIESZYMY SIĘ PEŁNĄ WERSJĄ GRY !!!


Uwagi i wskazówki -->

1. Antywirus musi być wyłączony
2. Nie można zamykać ani keygena ani gry !
3. Ostatni otrzymany kod musimy zapisać na kartce - może gra nas o niego spytać w przyszłości.
4. Jeśli ma ktoś nadal problemy niech pisze. Coś poradze


Zmieniłem nazwe tematu, gdyż może spytać o klucz w dowolnym rozdziale

  #2 (permalink)  
Stare 31.12.2010, 14:49
Moderator
moderator
 
Zarejestrowany: May 2007
Postów: 27 301
Postów w giełdzie: 4 607
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata

A tutaj jak go ponownie aktywowac [np na poczatku 2 go rozdzialu]
WHEN GAME ASK FOR SERIAL 2nd TIME:
Cytat:
If You Go Into The Registry: HKEY_CURRENT_USER\Software\Reality Pump\TwoWorlds2\SerialKey
& Change The Registered To 0, When You Load The Save Before It Alerts You To Re-enter The Key, You Can Use The Normal Keygen Method

  #3 (permalink)  
Stare 23.01.2011, 20:12
Avatar kubasek81
Senior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Skąd: Centrum
Postów: 562
Postów w giełdzie: 3
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

Kilka sposobów gdy powyższe sposoby nie działają przy 2 lub 3 aktywowaniu


1. Jeżeli usunięcie wpisu z rejestru nie pomoże to :

a) Nie załamuj się - będziesz potrzebował paru minut
b) Jeśli stary serial nie działa to powtórz CAŁĄ OPERACJE Z MOJEGO TUTA ( bez re-instalacji gry etc. sama aktywacja od nowa )
c) Za pierwszym razem nie weszło? Próbuj tak aż do 10 razu - później już raczej nie wejdzie.


2. Jeżeli pkt. 1 nie pomógł to :

a) Troszkę czasu ( około pół godziny ) i instalka gry
b) Usuń grę i usuń wpis z rejestru, ORAZ ZAPISZ SAVE Z GRY
c) Przeinstaluj grę i wgraj save
d) Gdy poprosi Cię o klucz zrób cały proces aktywacji od początku ( wygeneruj serial, wybierz aktywację telef., przepisz kod, wygeneruj kod i wpisz do gry i powinno działać


Gdy wszystko zawiedzie proszę napisać na pw o skype - postaram się pomóc

( UWAGA! Jestem dosyć młody bo mam 14 lat )

  #4 (permalink)  
Stare 03.05.2011, 10:56
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2010
Postów: 7
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

pomocy zrobiłem wszystko tak jak trzeba a gra co chwile pyta o rejestracje a jak wchodzi do rejestru to folder serial znika mam win 7

  #5 (permalink)  
Stare 15.11.2011, 21:49
Avatar kubasek81
Senior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Skąd: Centrum
Postów: 562
Postów w giełdzie: 3
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

@Edytuje i odnawiam, ponieważ sporo osób piszę do mnie w związku z problemem, że gra prosi o klucz co 2 sekundy czy tam minuty

Po pierwsze
. Sam już daawno w tym nie siedzę. Gra TW2 nie sprawiła mi ŻADNYCH z wyżej wymienionych problemów, ponieważ zrobiłem dokładnie to co sam napisałem (i co dopisał Polop)

Zaznaczam. Jeśli już powtórzyliście operacje parę razy, i jesteście pewni, że wszystko zrobiliście na stówe dobrze a nadal nie działa to wtedy piszcie...

Wiele osób piszę mi wiadomości typu :
Jak zarejestrować tego TW2?
A co wyżej jest napisane? Po abdugańsku?
Luuudzie! Przeczytajcie poradnik, wczytajcie się we wszystkie podpunkty i dopiero piszcie

Prawie każda (jednej nadal tłumacze...)osoba poradziła sobie po tym jak napisałem jej, że ma usunąć wpis z rejestru i wygenerować klucz przy wyłączonym antywirusie...
Spróbujcie wszystko od początku i wtedy piszcie.


Jeszcze parę debilistycznych pytań takich jak w.w i nie będę odpowiadał...

  #6 (permalink)  
Stare 15.11.2011, 22:09
Moderator
moderator
 
Zarejestrowany: May 2007
Postów: 27 301
Postów w giełdzie: 4 607
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

wersja 1.3 tudziez DLC piraci WYMAGAJA nowego keygena + blokada na firewallu lub odłaczenie netu bo inaczej mozecie sobie generowac przez wieki klucze a i tak nic nie zagracie

  #7 (permalink)  
Stare 28.04.2012, 03:38
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jun 2007
Postów: 7
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

Witam a może ktoś wie jak rozwiązać problem typu kończy się wątek 1 i zaczyna 2 w komnacie,wyskakuje informacja o końcu 1 wątku i żeby odblokować 2 podaj klucz tylko jaki.To nie jest bynajmniej klucz z keygena żaden nie pasuje z żadnego okienka a jest ich 3 w keygenie.Jak to rozwiązać.

  #8 (permalink)  
Stare 13.08.2014, 09:57
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2011
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Post Odp: Two Worlds 2 - Jak zarejestrować pirata, jak ponownie aktywować w drugim rozdzia

Widzę ze macie problemy z serialem ale to nic,
A więc zaczynajmy.

1. Skopiuj PhysXLoader.dll i Registry.bat do Two Worlds II Folder

2. Odpal Registry.bat I graj więcej cie nie zapyta o klucz jeśli zapyta wyłącz grę nie klikaj żadnej wersji demo
tylko odpal registry.bat następnie grę i tyle, lecz po opaleniu registry.bat nie powinno więcej pytać o klucz czy coś a i dodam że działa w multi bo sam używam.

Przykład wypakowania plików.

C:/Program Files/Reality Pump/Two Worlds II - x32

C:/Program Files (x86)/Reality Pump/Two Worlds II - x64

Enjoy !!!!

www.4shared.com/rar/XNrItDRkba/TWO_WORLDS_2_CRACK.html?
Odpowiedz

Szybka odpowiedź
Antispam, complete the task: 
 
Wiadomość:
Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BBCode jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post/autor
Neverwhinter Nights - bug w drugim rozdziale Dostiq dyskusja o grach 1 16.07.2009 16:07
Jak aktywować Viste jak nie moge sie nawet zalogować kontkret Windows Vista 2 22.02.2009 03:03
Jak zarejestrować ZBrash? Goonie programy 2 25.01.2008 23:11
A4Desk/ Jak zarejestrować stronkę? ropniak tworzenie stron 0 06.11.2007 12:46
Jak to zarejestrować? Freeworld3D Goonie programy 1 10.09.2007 11:46


Wszystkie czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polskie wsparcie vBulletin
1419093112

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327