![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
| problemy techniczne - Xbox 360 problemy z konsolami i działaniem gier |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Chciałbym z góry prosić moderatorów o nieusuwanie tematu, a userów o nie wyzywanie od noobów itp. Być może wątek na tym forum już był poruszany, jednak ja nic nie znalazłem. Sprawa wygląda następująco. Kupiłem sobie x360, jak się później okazało z przeklętym napędem lite-on... Te żółte kabelki mnie pogrążyły. Chciałbym, aby moja konsola czytała kopie zapasowe gier, jednak nigdzie nie znalazłem instrukcji jak to zrobić, a nawet niektórzy twierdzili że nie da się tego zrobić (być może na chwilę obecną) Na allegro widać, że jest to możliwe do przerobienia, ponieważ wiele osób świadczy tą usługę. Jednak że ja do majętnych nie należę, poszukuję instrukcji jak to zrobić krok po kroku. Czy jest ktoś, kto mi pomoże? Proszę o zrozumienie ponieważ jestem newbie. Jeżeli na forum jest już odpowiedź na moje pytanie, proszę o podanie linku. Pozdrawiam Rok3r |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
z tego co wiem, to raczej nie ma takiej możliwość, żeby przerobić lite-on'a bez wymiany napędu. też mam ten problem, bo w sumie za taką przeróbkę + napęd wychodzi ok 250zł :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
byłoby miło
ale jakoś ciężko mi uwierzyć w to, skoro flash jest tylko do odczytu. ale ja się nie znam i nie zagłębiam zbytnio w temat. jakby się dało przerobić, to szczerze bym się cieszył i też z tego skorzystał![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Niestety nie jest to możliwe i chętnei załoze sie o piwo
.Prawda wychodzi Iextreme 1.51 ale to jest spowodowane tym ze ostatnio po updacie nowego dasha posypały sie bany . a ten soft podobno ma przed tym uchronić. Co do przerobienie liona jest nie nie można w grać softu do jakiegos napedu gdy nie ma on kosci zeby ja zsfalshowć tak jak benqu czy samsung . jest możiwość dolutowania jakiegoś modułu ale na to jeszcze tez nikt nie wpadł wiec na 100 % jestem pewnień ze iextreme w tym przypadku nie pomoże niestety. bo nie zsfeszujesz czegoś czego nie ma w napedzie . Ale bardzo chciał bym sie mylic . |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
To link dla niedowiarków, że liteon będzie teraz przerabialny flashem i będzie można normalnie w przegrywane gry grać na xboxie
http://www.wykop.pl/link/121414/nie-...rzy-znowu-gora Artk82-bardzo chciałeś się mylić i się mylisz ![]()
![]() |
![]() |
|
|||
|
Flash dla lite-on'a jest pewny, sam c4eva potwierdza:
2008-12-08 [01:54] <c4eva> liteon reads backups nice n fast, no benqish problems! [01:57] <c4eva> very much like sammy [01:58] <c4eva> quiet as well [02:02] <c4eva> spoof with a liteon, will be supported [02:05] <c4eva> tested on assasins creed, no issues! ************************************************** ****************************** *************************************** ESTIMATED RELEASE DATE FOR IXTREME v1.5 FOR LITE-ON/BENQ/SAMSUNG/HITACHI IS BEFORE CHRISTMAS | BETA TESTING BEGINS SOON ************************************************** ****************************** *************************************** |
![]() |
![]() |
|
| Tagi |
| xbox, przerobka, flash |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|