![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
| problemy techniczne - Xbox 360 problemy z konsolami i działaniem gier |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Sorry za głupi temat ale mam pytanko dotyczące moich danych z xbox live a mianowicie xboxa mam juz 3 miechy i jak tworzyłem konto to podał swoje imie i nazwisko i czy da się zmienic te dane czy nie??
Wiem że pytanko nie ma sensu ale bardzo prosze o odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Wejdź na http://live.xbox.com i zobacz w contact information wydaje mi się że tam będzie to wpisane ja nic nie wpisywałem i mam tylko e-mail i kraj wpisane ale nie wiem na 100% mogę się mylić
Ostatnio edytowane przez 1kyro1 ; 06.03.2009 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Pewnie się przeklinało kogoś na live a on Ci nagadał że Cię dorwie i się boisz
Jak by mi ktoś powiedział że mnie znajdzie to bym go tak zgnoił że by zaczoł na prawdę szukać :P Takimi tekstami straszą 12-latki 10-latkówOstatnio edytowane przez 1kyro1 ; 06.03.2009 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
porostu chodzi oto żeby nikt nie wiedział ze mam konto na live!!! bo dzisiaj do mnie znajomy się zacisza ze mam live czy coś a ciekawe skąd wie jak mu nie mówiłem xD , po prostu nie chce żeby ktoś coś wiedział
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
ckast, trochę Cie nie rozumiem... i wydaje mi się, że coś kręcisz
Bo przecież co Ci przeszkadza, że ktoś może się dowiedzieć, że masz konto na Live? Przecież może być kilka(naście) osób, które mają tak samo na imię i nazwisko jak Ty i mieszkają w tej miejscowości co Ty(chyba, że mieszkasz gdzieś w małej miejscowości), ale to i tak dużo nie zmienia bo mieć konto na XBL to żadne przestępstwo
Sony PlayStation 2 Slim, Nokia N96 & Nokia N78, X360 Premium Ostatnio edytowane przez Quba18 ; 06.03.2009 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
ludzie zwykle sie nie kryja z tym ze maja live a wrecz odwrotnie umieszczajac tak jak My swoje gc w profilu...dziwne jest Twoje pytanie...nie wiem po co chcesz to zmieniac, gdybys chcial sobie zmienic tag na xbl to rozumiem ale dane...dziwne nie rozumiem nic,
|
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|