![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
| problemy techniczne - Xbox 360 problemy z konsolami i działaniem gier |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Dzięki za szybką odpowiedź,
Mam napęd Liteon v3 (tyle tylko wiem) Generalnie jak mam sprawdzać jaką mam wersję dasha i jaką wersję xgd3/2 ma gra. Czy w niedługiej przyszłości wszystkie gry będą zabezpieczane CIV? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
otwierasz .dvd notatnikiem
i masz LayerBreak: dla XGD2 - LayerBreak=1913760 dla XGD3 - LayerBreak=2133520 albo Po rozmiarze 7,29GB = XGD2 8,13GB = XGD3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
jeszcze jedno pytanie,
Jeżeli byłbym w posiadaniu ww nagrywarki ihas, posiadałbym większy dash niż 12604 oraz lt+2.0 to jaka jest procedura teraz, najpierw xbc a następnie abgx i imgburn? (jakaś konkretna konfiguracja?) czy mogę już któryś etap pominąć |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Wie ktoś o co chodzi, nagrałem trzy gry F1 2012, PESA 2013 i FIFE 2013 i tylko F1 mi wchodzi przy tamtych dwóch wyskakuję mi że "Nierozpoznany dysk"
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Cytat:
rozmiar obrazu 8.334 mb rozmiar dysku 8.152 mb edit.już znalazłem: trzeba nagrywarkę z IHAS
![]() |
![]() |
|
||||
|
Witam. Zamierzam przerobic swojego Xboxa ale kompletnie jestem zielony w temacie tych gier. w jednym sklepie przerobi mi go za 80zl i powiedzial ze kazdy update 30zl no i kazda gra jaka chce to 20zl i mi ja wypali. teraz pytanie. Jeżeli bym chciał samemu wypalać gry to co musze wiedziec? i co musze mieć zeby grac w tytuły np. tekken 6, Forza horizon, NFS Most Wanted (2012). Jak mówiłem jestem kompletnym laikiem w tych tematach wiec jeśli byłby ktoś łaskawy wytłumaczyć mi na chłopski rozum te zagadnienia to byłbym wdzięczny. (1 strona tematu to czarna magia dla mnie puki co). Wiem że mam napęd liteon bo sprawdzałem według tematu na forum (była fotka z roznymi tackami).
tutaj link do tego tematu: http://peb.pl/problemy-techniczne-xb...iae-naped.html Jeżeli coś mam jeszcze sprawdzić to prosze napisać. Będę wdzięczny
![]() |
![]() |
|
|||
|
Hej panie i panowie potrzebuję pomocy, siadł mi komp stacjonarny płyta główna padla mam nagrywarkę iHas124B pomyślałem by ją podłączyć do lapka za pomocą przejściówki na usb wiem, że zadziała mam pytanie czy znowu będę musiał wgrać oprogramowanie do iHas124 pomóżcie proszę.
Już wiem,że flash zostaje niezmieniony |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
mam nietypowe pytania XBOX360
Chce nagrać na płytę grę FIFA 13, PES 13 obraz ma 8,5GB Płyte mam 8,5 GB ale nie robi mi zapisu gdyż twierdzi że mam za mało miejsca.... Uzywam ImgBurn W jaki sposób nagrać gre na płytę ? Jeśli nie to w jaki sposób mogę przerzucić gre na XBOXA 360 bez nagrywania ... II pytanie dostalem bana..... Odłączyłem konsole od neta zaaktualizowałem do ostatniej nowej wersji dash pokazuje mi ze nie mam bana, ale wiem ze to tylko na chwile gdyż jak podłącze net to mi wykryje i moje pytanie? Czy odpale te gry co pisałem wyżej na takiej konsoli...mam ją przerobioną |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|