Wróć   polish:Elite:board > webmaster > serwery do uploadu > pytania, problemy, pomoc, instrukcje
pytania, problemy, pomoc, instrukcje Wszelkie pytania i problemy związane z hostingiem plików, porady, instrukcje

Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd

  #1 (permalink)  
Stare 05.06.2013, 12:48
Avatar thomex4
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2010
Postów: 21
Postów w giełdzie: 10
Domyślnie tb7.pl - opinie

Warto wykupic konto na 30 dni za 7,38 zl przez sms? Dziala w miare dobrze ? Nawet ciekawa oferta. Poleca ktos ?

  #2 (permalink)  
Stare 05.06.2013, 16:33
Avatar reyden1982
Senior Member
 
Zarejestrowany: Sep 2008
Postów: 7 921
Postów w giełdzie: 12
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Sam od nie dawna korzystam .

Na razie żadnych problemów .

Można obejść blokadę IP na egofiles / catshare , linki działają z JD czy Mipony .

  #3 (permalink)  
Stare 26.08.2013, 23:21
Avatar irdeto2
Junior Member
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Postów: 3
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Witam.
Po wakacjach dodadzą nowe hosty.
Będą to:
Uploaded
RapidGator
Netload

  #4 (permalink)  
Stare 30.09.2013, 19:18
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2006
Postów: 2
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Nie mam o nich najlepszego zdania.
Kilka razy zjadło mi kilkanaście GB bez przyczyny a oni w dodatku sprawę olali i nawet nie raczyli odpowiedzieć na moje maile.

  #5 (permalink)  
Stare 20.10.2013, 23:47
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2006
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Cytat:
Napisał dawnload Zobacz post
Nie mam o nich najlepszego zdania.
Kilka razy zjadło mi kilkanaście GB bez przyczyny a oni w dodatku sprawę olali i nawet nie raczyli odpowiedzieć na moje maile.
to musiales miec ewidetnie pecha, bardzo mila obsluga, po zgloszeniu info ze nie moge generowac linkow dostalem 1 dzien w gratisie [ z czego to byl darmowy serwer egofiles ]

  #6 (permalink)  
Stare 23.11.2013, 11:13
Junior Member
 
Zarejestrowany: Oct 2012
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Tak, jak najbardziej opłaca się. Sam korzystam już od 3 miesięcy i czasem tylko są małe problemy ale opłaca się kupić tam premium

  #7 (permalink)  
Stare 23.11.2013, 23:33
Member
 
Zarejestrowany: Oct 2011
Postów: 39
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Naprawdę się opłaca, sam korzystam z tego serwisu już od roku. W chwili obecnej duży wybór serwisów hostujących w bardzo przystępnej cenie. W tym okresie nie miałem większych problemów. downloader musiałeś mieć wielkiego pecha, gdyż w podanym okresie kilkakrotnie kontaktowałem się na zasadzie w nocy pytanie w dzień następny do południa odpowiedz. Bardzo miła i przede wszystkim wyrozumiała obsługa. Przykłady - pobrałem na "twoje konto" w serwisie pliki, lecz nie mogłem ich przerzucić na kompa. Reakcja bez zbędnych ceregieli dodatkowe 5GB na bitshare w odpowiedzi na wysłaną informację. Jak się następnie okazało to mój malware nie lubi tego serwisu i ustawiczne go blokuje. Następny, w trakcie wykupu dostępu premium wpisałem błędny kod sms, oczywiście pieniążki z konta i brak kodu. Po przesłanym pytaniu co mam robić? w dniu następnym przsłano mi kod aktywacyjny z prośbą abym w przyszłości uważał.
Podałem te przykłady aby unaocznić jak traktowany jest przez obsługę zwykły uzytkownik tego serwisu.

  #8 (permalink)  
Stare 05.03.2014, 08:29
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2009
Postów: 9
Postów w giełdzie: 1
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

serwis jest rewelacyjny. Używam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Obsługa techniczna - rewelka. Szybka odpowiedź na ewentualne problemy, i zawsze jakiś gratis (kod na 5GB). Bardzo polecam

  #9 (permalink)  
Stare 08.04.2014, 15:17
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2008
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Ostatnio dodali rapidu.net. Także ich oferta ciągle i nieustannie się rozszerza. Naprawdę polecam, bo warto! Sam korzystam i sobie chwalę.

  #10 (permalink)  
Stare 11.04.2014, 11:07
Junior Member
 
Zarejestrowany: Oct 2007
Postów: 1
Postów w giełdzie: 0
Domyślnie Odp: tb7.pl - opinie

Wcześniej było doskonale, lecz obecnie bardzo często linki aktywne są interpretowane jako nieaktywne. Co z tego że, w zamian dają darmowy kod doładowujący, skoro nic nie można pobrać. Dalszą współpracę stawiam pod znakiem zapytania. Powoli zaczynam skłaniać się ku konkurencji.
Odpowiedz

Tagi
rapideo.pl, tb7, tb7.pl

Szybka odpowiedź
Antispam, complete the task: 
 
Wiadomość:
Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BBCode jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post/autor
Twojlimit.pl - opinie szlachetny28 pytania, problemy, pomoc, instrukcje 137 14.04.2013 10:06
uploadspace.pl/ - opinie kadafi725 hosting plików - podstawy, opinie, informacje, aktualności 2 21.03.2012 19:57
downloadfile.pl - opinie kadafi725 pytania, problemy, pomoc, instrukcje 1 20.03.2012 02:09
Rapidox.pl - opinie evolucja pytania, problemy, pomoc, instrukcje 4 27.11.2011 22:40
Xlimit.pl - opinie gucio7878 pytania, problemy, pomoc, instrukcje 7 25.10.2011 00:15


Wszystkie czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polskie wsparcie vBulletin
1406161780

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345