![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
| Windows 7 problemy, dyskusja, pomoc >>Poradnik Komputerowy<< |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Zacznę od początku
Kilka miesięcy temu mój komputer zaczął zachowywać się dziwnie, zawiesział się, sam restartował, cuda się działy. Postanowiłem więc (niedawno - fundusze) oddać go do naprawy. Tam powiedzieli że dysk twardy i wymienili na nowy (RAMy oddałem bratu, więc tamtych problemów nie powodowały - działają dobrze) i kupiłem nowe pamięci RAM. Po powrocie komputera do domu zainstalowałem system, sterowniki itp. I od razu się zawiesił, ale potem pare dni był spokój. Niedawno jednak zaczęły sie dziać różne dziwne rzeczy. Na początku były bluescreeny o kodzie 0xzera7e. Przeinstalowałem więc sterowniki i problemy zniknęły az do dzisiaj - komputer w jednej chwili wył gre, iTunes i niebieskie tło w rozmowie skype (zostało szare ) a pare minut pozniej bsod o kodzie 0xzera19. Ma ktoś jakiś pomysł ? Mam windowsa 7 x64 z politechniki, phenom ii 4x3,4, płyta asus M4A785TD-M EVO i 6 gb ram nie wiem dczyje :P Jakies pomysły ?================================================== ================================================== ==================================== Własnie ponownie wyskoczył 7E |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Chieftec gps 500ab a
================================================== ================================================= Dziwne... Zauwazyłem ze juz któryś raz blue screen wyskoczył gdy miałem zminimalizowanego wiedźmina 1.... Chcesz coś dodać to edytuj |
![]() |
![]() |
|
| Tagi |
| 0x00000019, 0x0000007e, blue screen, bsod |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|