![]() |
![]() |
|
|||
|
Różnią sie dodatkowymi usłagami. Dla przeciętnego użytkownika wystarczy w zupełności wersja home premium. Nie zobaczysz różnicy w wydajności czy tym podobne.
Dodatkowa rozpiska: http://pl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows_7 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Zacznijmy od tego, że jeśli ktoś pyta jaką wersje wziaść to mam na myśli, że chce kupić oryginał. Bo takto nad czym się zastanawiać jak majac ULtimate instalowac jego okrojona wersje? A różnica w cenie jest spora.
Tryb wirtualizacji xp? Jak ktos potrzebuje to faktycznie, ale taniej wyjdzie wrzucenie Microsoftowego virtual machine i sciagnie obrazu systemu xp z ich strony. Wyjdzie na to samo, a taniej. Poki co na win7 nie miałem problemów z programami. Co do wersji i wydajności nie ma kompletnie znaczenia. Jedynie taka możliwość jest w wersji starter i basic, gdzie nie ma interfejsu Aero i obsługują bodajże do 8GB RAM(64 bit, od home premium 16GB). |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Napiszę ponownie w wątku, aby nowego nie zakładać. Czy ma może ktoś klucz do Windowsa 7 RTM Ultimate OEM? Jeśli ktoś ma to prosze o podesłanie mi go na PW. PozDro Ostatnio edytowane przez tomsonis ; 13.11.2009 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Witam serdecznie.
Mam taką cichą nadzieje, że będzie ktoś w stanie mi doradzić. Chodzi mianowicie o to, że posiadam w tej chwili Windows XP Professional 32 bit na sprzęcie : *Intel Pentium 4 2.80 GHz, *1.5 GB RAM *250 GB HDD *ATI Radeon HD 3600 SERIES 512 MB Możecie doradzić mi która wersja będzie w sam raz na mój sprzęt a raczej czy w ogóle będzie możliwa instalacja tego systemu i poprawne jego funkcjonowanie na takim sprzęcie. Chciałbym też wiedzieć czy do korzystanie z programów posiadających na obecnym systemie będę potrzebował dodatkowych funkcji w Windows Seven. Z góry dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
klucze oem masz na tej stronie
i jak aktywowac http://peb.pl/windows-7/645567-modyf...ndows-7-a.html |
![]() |
![]() |
|