![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Mam dostep do oryginalnego nr seryjnego do windowsa 7 (z laptopa firmowego na ktorym jest zrobiony downgrade do Windowsa XP) i mam pytanko czy jakbym dorwal nielegalna kopie z win7 (np z peba) to jest opcja uzyc tego klucza i czy wtedy taka kopia bedzie w 100% legalna?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Heh, uprzedziłeś mnie ![]() Mam podobny problem Zakupiłem dziś laptopa Mam z nim mały problem. Otóż mam pytanie odnośnie legalności systemu. W zakupionym lapku są 2 partycje, pierwsza ma ok 480gb a druga 20Gb. Na drugiej partycji oryginalnie zainstalowany jest instalator systemu, który przy pierwszym uruchomieniu zainstalował mi 7. Chciałbym wszystko skasować, porobić nowe partycje i zainstalować od nowa cały system. Znalazłem na necie win 7 z wszystkimi wersjami (wersje systemu wybieram przed instalacją). Jeśli to zrobię i wpisze klucz który znajduje się na naklejce komputera to czy system będzie oryginalny? Oczywiście zainstaluje tą wersję 7 do której przypisany jest klucz. Wkurza mnie dlaczego tak to jest rozwiązane. Zainstalowały mi się jakieś pier..oły, trialowe wersja oprogramowania itp. Jeśli to zrobię to czy mogę stracić gwarancję?Proszę o pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|