![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam! Czytałem kilka tematów na roznych forach w sprawie folderu o nazwie windows.old. Miałem Viste Home Premium i dzis zrobilem darmowy upgrade na Vin 7. Zainstalowalem Vindowsa 7 normalnie z Visty, tak jak np gre czy program. Po upgradzie. Zauwazlem ze na dyscku c mam folder windows.old na ktrym sa zainstalowane moje programy (program do odtwarzania muzyki, przegladarke, antywirusa, itp itd.) Moge te progamy odpalac normalnie z 7 ale bez ustawien poprzednich. W przegladarce nie ma moich poprzednich ustawien, a antywirus sie nie odpala jednoczesnie z systemem. Wiec te pliki sa niepotrzebne? usunac ten folder i zainstalowac jeszcze raz te programy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Tu masz opisany cały proces aktualizacji z visty do 7 oraz jakie operacje wykonujesz po.Są asystenci po aktualizacji wykonanej, którzy pomagają automatycznie wszystko z starego windowsa ustawić w nowym.
Po co bawić się w ręczne prace. Po drugie jak nie będzie Ci już windows.old potrzeny to funkcja oczyszczanie i pliki systemowe - dużo szybsza metoda usuwania starego systemu. |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|