![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
sorki jednak błąd nie był w Service Control Meenager ponieważ znowu wyłączenie się i nie bylo zapisane w zdarzeniach. LEcz błędy atikmdag ( choć ich jest u mnie pare tyś na 24 h.) potem EventLog potem Kernell-Power)
Mój sprzęt : zasilacz 4life 400 Procek: AMD PhenomII X3 Karta Gaficzna Radeon4830 HD Ram 2GB Temperatury: Płyta główna - 37 stopni C Procesor 40 stopni Napięcia: Rdzenia procesora 1.06v |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
lecz błąd pokazał się dopiero wtedy kiedy zainstalowałem windows7. i komputer wyłącza mi się wtedy kiedy gram, lub kiedy jest długo włączony
Edit: A możę to problem z czym innym. Ściągnołem update do windows 7 ( przed nim było wszystko ok) i od tego sie zaczeło, lecz po wyłączeniu wybiło mi taki napis tam gdzie zwykle pisze ,,źle wyłączyłeś kompa jak chcesz go włączyć ?? w rozdzielczości 1x1 w 0,5 kolorach??(tryb awaryjny)" to pisało żęby wybrać oppcje aby naprawić błąd WINDOWS 7. Klikłem. dało system restore i bla bla i działało przez jakiś czas. przez 1 dzień grałem normalnie, a potem znowu . ![]() Ostatnio edytowane przez Waldios ; 21.02.2010 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Ja mam to samo. Mam podobny sprzęt i wydaje mi się, że to jest wina zasilacza, ponieważ gdy wyłączył mi się to z podłączonym zasilaczem nie mogłam go włączyć w ogóle. Co chwila się wyłączał. A kiedy odłączyłam zasilacz to wszystko było okay, do czasu.
|
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|