![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Noszę sie z zamiarem kupna tej karty do laptopa. Chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuje i jak faktycznie chodzi np na win7. Mam w lapie wbudowanego realteka 7.1 ale jak wiadomo karta ta nie jest zbyt fajna np do glosnikow 7.1 creativea ktore posiadam. Wczesniej mialem w stacjonarnym kompie realteka 7.1 ale nie uzywalem bo jego miejsce zajal AUDIGY. Teraz tez jakos na tej zintegrowanej w lapie nie jestem zadowolony z dzwieku. Pytam równiez o opoznienia itp na ktore niektorzy narzekaja ... ale podobno na nowych sterach kwestia rozwiazana ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Nie wiem jak chodzi na laptopie ale u mnie X-Fi extemegamer tnie się, trzeszczy albo dzwięk całkowicie znika. Te problemy z x-fi są powszechne i dobrze znane od kilku lat a azjatycka firma krzak tzn creativ ma to w dupie i nic z tym nie robi. Zanim kupisz (choć byłem kiedyś zwolennikiem creativa to dziś osobiście zdecydowanie odradzam) sprawdź dokładnie fora patałachów z creativa, wygugluj np "x-fi problems with ...............(nazwa twojego kompa)" itp. Jeśli masz szczęście to wszystko będzie ok jeśli nie to pieniądze w błoto i dupa...
Kwestia nie rozwiązana sterowniki są od prawie roku te same i nic nie pomagają.. |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|