![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
wczoraj próbowałem zainstalować win 7. przy ostatnim kroku (kończenie instalacji) instalacja nie kończy się zostawiłem koma na noc i rano był dalej w tym samym stanie co wieczorem. czy miał już ktoś taki problem i jak go rozwiązać?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Twój przypadek nie jest odosobniony. Firma Microsoft oświadczyła, że rzeczywiście na niektórych komputerach może dojść do zablokowania instalacji w tym kluczowym momencie. Ten problem obserwowano głównie w trakcie "upgrade" systemu z Visty na Windows 7. Jeżeli byłbym na Twoim miejscu to:
-zrestartowałbym komputer poprzez reset twardy, -ponownie rozpoczął instalację przy pełnym formacie (ale nie szybkim!) dysku twardego na którym miałbym zainstalować system, -jeżeli na innych partycjach też są jakieś systemy - mógłbym spekulować co do tego czy one nie wpływają na instalację systemu, Instalacja trwała u mnie 15 min. Jednakże czas nie powinien przedłużać się ponad 30 min. Zwłaszcza pod koniec instalacji. Jeżeli nic nie pomaga to będziesz musiał wracać do Visty. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
za każdym razem dzieje się to samo próbowałem na kilku Windowsach"7" i instalowałem na rożnych partycjach.
raz udało mi się zainstalować win 32bit po 6 godzinach kończenia instalacji.O co chodzi reset twardy i jak go wykonać?? Ostatnio edytowane przez kudlaty662 ; 27.02.2010 o 14:44. |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|