![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam
Mam pewien problem, kilka dni temu pojawiła się mi nowa partycja w laptopie, do tej pory miałem: C systemową, D kopia sterowników do laptopa na dysku wewnętrznym laptopa, oraz G dysk zewnętrzny i napęd DVD ROM. Kilka dni temu pojawiła się nowa partycja H o pojemności 0 bajtów i zajętości 0 bajtów umiejscowiona na dysku wewnętrznym laptopa, partycja ta znika po odłączeniu dysku zewnętrznego G i pojawia się ponownie po podłączeniu tego dysku wraz z komunikatem (przed użyciem dysku znajdującego się w stacji dysków H: musisz go sformatować). Mój system operacyjny to Windows 7 32 bity. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu i z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
kliknij PPM na komputer, wybierz zarządzanie, potem wejdź w magazyn a potem zarządzanie dyskami. Jesli włożysz ten dysk zewnętrzny to tam będziesz mógł go usunąć.
Tylko czy ten dysk nowy co powstaje nie jest razem z dyskiem zewnętrznym. Brat ma pena i wyskakują mu dwa dyski po włożeniu, na jednym jest system pena, a na drugi zapisuje się dane |
![]() |
![]() |
|
| Tagi |
| dysk, nowa partycja, nowy dysk, windows 7 |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|