![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Raczej nie jedyna możliwość to zainstalowanie wersji finalnej.Bo nawet jak ominiesz te resetowanie to i tak zobaczysz na koniec marca czarny ekran,podobno wersja RC ma jakiś tam zegar,i dlatego ma się wyłączyć.
![]() |
![]() |
|
||||
|
Powiem Ci, że szukałem już tego od dłuszego czasu i nic nie znalazłem. Też zamówiłem Win7 Box, miał być dzisjaj ale sklep go jeszcze nie wysłał i będę musiał się męczyć z wyłączającym się kompem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Cytat:
po zakupie systemu wpiszesz swój klucz, aktywujesz i będzie cacy tego ograniczenia raczej nie ominiecie, bo co ktoś ma się męczyć, żeby to crackować jak jest od dawna RTM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
z RC na RTM nie da się przejść bez instalacji od nowa więc jeden format musisz zrobić
jednak po zakupie systemu już nie (jeśli zainstalujesz taką wersję jaką masz zamiar kupić) podczas instalacji Win7 nie ma konieczności podawania klucza (możesz pominąć ten krok) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Cytat:
Jak masz wersji windiws 7 RC to musisz wykonać formatem. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
witam mi też się kończy 7 za 5 h znalazłem na necie w jaki sposób można by było przedłużyć nawet do roku tu link( http://www.trochetechniki.pl/Jak-uzy...mo,t,1054.html ) zrobiłem jak tu mówią ale ''zegar nadal cyka'' czy to jest ''ściema'' czy robię coś nie tak?
|
![]() |
![]() |
|
| Tagi |
| windows 7 |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|