![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam, mam problem, a mianowicie po jakimś czasie użytkowania mojego laptopa ASUS UL50V Series, gdy odpalam mojego potworka szumi mi z głośników próbowałem wszelakich ustawień ale nic to nie daje. Dodatkowo dokładnie jeden dzień przed nastąpieniem owego szumu przestał działać w prawidłowy sposób mój mikrofon-szumi,trzesczy przebija itd.. Nie wiem czy ma to jakiś związek z tym szumem, ale jakby ktoś podałby mi rozwiązanie obu problemów bym był bardzo wdzięczny. Mój system operacyjny to, MS-DOS żart hehe, to windows7 32 bit. BIG UP!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Czy masz w kompie na edycji głośników mikrofon na 100%, jeśli tak to wycisz, i wycisz wszystko oprócz wave i głównego.
Powinno byc dobrze. Bo mikrofon działał będzie i głośniki tez. Jesli to nic nie zmieni, to wycisz także w skype i gg. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Ok dzieki, wszystko działa elegancko tylko, że chciałbym korzystać również z mikrofonu a ten trzeszczy szumi itd. tak jak napisałem w poprzednim poscie. Proszę o pomoc (jakieś sterowniki czy coś) ponieważ mikrofon jest mi niezbędny do efektywnej pracy. Dzięki, BIG UP!
|
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|