![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam!
Czyktoś miał albo ma doczynienia z Windows 7? Chciałem zainstalować ale gdy kolega podesłał mi ten artykuł Dlaczego usunąłem Windows 7 z mojego leciwego Laptopa to zwątpiłem. Więcej przeczytałem że minusów niż plusów. Czy toprawda co ten gość pisze? mam instalować czy pozostać dalej przy XP? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Może byś tak napisał jaki masz sprzet??
Pełna konfiguracja kompa. Co do autora tego odnośnika sam napisal ze 2 dni ma ten system. Po 2 dniach to ja bym sie na jego miejscu wcale nie wypowiadal ;/ co do przykładu: Cytat:
i na koncu przy Efekty wizualne klikamy ustawienia ![]() mozna inaczej: Mój komputer prawy myszy właściwości > zaawansowane ustawienia systemu > przy Efekty wizualne klikamy ustawienia (4 kliki ) napisal ze przy XP 3 kliki ale nie napisal jak to wyglada tak jak to napisal przy 7 a ja nie pamietam (od 3 lat jade na Viście).Ale niech sie wypowiedza uzytkowincy win 7 ![]() Moim zdaniem kazdy z lekka bedzie mial inne zdanie, cos komus sie spodoba a drugiemu nie. Najlepiej zainstaluj win 7 na innej partycji jako drugi system i posiedz sobie na nim z miesiac czasu.
Szukam pracy woj. podkarpackie e-mail: rafael22peb@gmail.com "Poradnik komputerowy dla każdego" - instalacja windowsa, - dzielenie dysku na partycje, - format z Recovery, - spolszczenie Visty/Seven, - tworzenie Backup-u, - Własna ukryta partycja Recovery, - Dbanie o kompa, - Instalacja Windowsa z HDD, - i wiele innych porad !!! (około 40) http://nasza-klasa.pl/profile/34052614 Ostatnio edytowane przez Rafael22 ; 02.03.2010 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|