![]() |
![]() |
|
|||
|
Nie działa edimax 7128g oraz zintegrowana pod windows 7
Jak w temacie instalowałem kamerkę i stery do niej, spowodowało to reinstalacje wszystkich sterowników urządzeń i po ponownym uruchomieniu są wyłączone karty tak jak by nie było sterów, a są bo kilku krotnie instalowałem dla pewności, mało tego nie odpala mi przeglądarka internetowa, wywala błąd i się zamyka.Nie mam opcji przywracania systemu bo nie włączyłem i bieda nie wiem co poradzić. Po za tym wszystko w miarę działa nie wiem co mi usunęło. Mam xp na drugim dysku i na nim działam, ale nie mam ochoty na reinstalke win7. Dokładnie to pojawiają mi się takie alerty: LVCom serwer nie działa i drugi błąd podczas próby nawiązania połączenia . Nie można zakończyć operacji ponieważ urządzenie Menedżera połączeń usługi Dostęp zdalny w określonym czasie nie powiodło się spróbuj wykonać operację ponownie w dodatku nie chce działać mi żadne urządzenie sieciowe mają wykrzykniki. Ma ktoś jakiś pomysł. Po całej nocy zmagań i odinstalowaniu kamerki odpala przeglądarka ale informuje że nie ma żadnych urządzeń sieciowych karty maja wykrzykniki i nic nie daje przeinstalowanie sterowników i nie wyświetla już tego LVcom serwer nie działa.Pozostałe błędy dalej się wyświetlają 168, 193, 1068. Chciałbym przywrócić działanie Menedżera połączeń to może wszystko wróci do normy ale nie wiem jak . Jest może taka sama metoda jak w xp na przywrócenie systemu z katalogu repair? |
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
| Wygląd | |
|
|