![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Witam. Siędzę już kilka godzin i nigdzie nie mogę znaleść informacji na ten temat jak odpalić gry z xbox na xbox 360. Posiadam grę the legend of spyro a new beginning która w systemie pal, jest na xbox i nie mogę jej odpalić. Mam wgraną najnowszą aktualizację z xbox live i po włożeniu płyty w napęd pisze że gra jest na starsza konsole i tylko jest przycisk ok. Czytałem na temat jakiegoś emulatora który powinien pobrac się sam po włozeniu płyty do napędu u mnie jednak nie ma takiej możliwości. Gra znajduje się na liście gier kompatybilnych z xbox 360. Dziękuje za informacje. Grzesiek
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Musisz mieć konto Xbl i jak powiedziałeś emulator powinien ściągnąć się po włożeniu płyty z grą... jesteś zalogowany, net działa ? Konsola w jakiś sposób modyfikowana ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Tak oczywiscie mam konto Xbox Live bez gold po włożeniu płyty nic się nie ściąga net oczywiscie jest podłączony i dizała. Konsola w żaden sposób nie jest modyfikowana pełen legal. Jakieś inne opcje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Trzeba by sprobować z inna grą, może akurat ta jest nieobsługiwana, chodź według tego
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._with_Xbox_360 powinna działać ...jeszcze jedno najważniejsze pytanie, masz dysk w tej konsoli ? ( nie 4gb ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Cytat:
Zewnętrzny masz podłączony ? Jako 32GB ? |
![]() |
![]() |
|